Szenvedélyünk az autó

Intro...

2018/08/10. - írta: AutoAmore

Köszöntöm a kedves Olvasót. Mindenek előtt szeretném leszögezni, hogy nem vagyok autós újságíró, de még újságíró sem. Ez az egész egy hobbi. Vagy kicsit több annál. Szenvedély. Imádom az autókat és mindent, ami az autókkal kapcsolatos. Ezért szeretnék írni róluk. Híreket, érdekességeket, beszámolókat, teszteket.

Próbálok igényes írásokat közzétenni, olyanokat, ahol az adott témát körültekintően körbejárom és szándékaim szerint tárgyi tévedésektől mentes információkkal szolgálhatok.

A blogot egyedül írom és egyedül szerkesztem, főként angol és német nyelvű, mértékadó autós oldalakról származó információk és saját tapasztalataim alapján. Egyrészt azért fogok bele ebbe a dologba, mert szeretek bármilyen témával foglalkozni, ami az autókkal kapcsolatos, és ha valami érdekeset találok, olvasok, tapasztalok, azt szeretném megosztani másokkal is, talán mást is érdekel. Másrészt szeretném, hogy ha más nem is, később majd a most hatéves – és már az autók iránti érdeklődéssel erőteljesen megfertőződött – kisfiam elolvashassa, hogy az ő gyermekkorában milyen autók voltak, milyen volt autót vezetni, apa hogyan gondolkodott és írt az autókról. Egyfajta mementó az utókornak. Amikor még nem csak autonóm vezetéssel működő elektromos autók léteztek, hanem volt még szívó V8-as, manuális váltóval, hátsókerék hajtással és olyan hanggal, aminek hallatán az ember hátán feláll a szőr.

Fogadják a blogot szeretettel, remélem legalább olyan örömüket lelik majd benne, amilyen örömmel és szenvedéllyel szerkesztem és írom.

AutoAmore

georgia-de-lotz-668732-unsplash.jpg

komment
süti beállítások módosítása