Szenvedélyünk az autó

Használt autót vennél? Jenson Button McLaren P1-e épp eladó

2018/09/14. - írta: AutoAmore

Egy igazi autórajongó gyakran tölti azzal a szabadidejét, hogy csak úgy unaloműzés gyanánt keresgél valamelyik használtautós oldalon és eljátszik a gondolattal, hogy épp milyen autót vásárolna – ha lenne rá keret. Az ember ilyenkor különböző szempontokat mérlegel. Melyik lenne a legjobb hobbiautó, melyiket lenne a legnagyobb élmény vezetni, melyiket lehetne egy kis nyereséggel továbbadni, esetleg melyik lenne olyan befektetés, ami hosszú távon megtartva is megőrzi az értékét.

4eabb632-c02b-4cc1-b5e5-ccfda447dfe5.jpg

 

Ha Te is ebbe a csapatba tartozol, van egy jó hírem. Nem kell tovább keresgélned, mert most van egy igazán exkluzív eladó járgány. Igaz, hogy Angliáig kell érte utazni, de az már csak apróság, legalábbis a többi körülményhez, különösképp az árához képest.

buttonmclaren04.jpg

 

Ha hosszú évek munkájával sikerült összespórolnod potom 1,6 millió angol fontot, ami mai árfolyamon számolva kb. 580 millió forint, és épp használtautó vásárláson töröd a fejed, akkor megtaláltad a tökéletes megoldást. Jenson Button, korábbi F1 világbajnok, ugyanis épp el szeretné adni egyik autóját, egészen pontosan egy 2015-ös évjáratú, McLaren P1-et.

buttonmclaren06.jpg

 

Az autó rendkívül megkímélt állapotban van, hiszen csak 551 mérföldet futott, szinte még ropogós. Grafitszürke fényezéssel, néhány karbon kiegészítővel, gigantikus hátsó szárnnyal és sárga féknyergekkel garantáltan feltűnő jelenség az utakon. Bár a felsorolt külső kiegészítők jelentős része nem csak dizájnelem, a 903 lóerős teljesítmény megzabolázásához ugyanis szükség van néhány aerodinamikai elemre és harapós fékekre.

buttonmclaren08.jpg

 

Ha ilyen autót vennél, nem árt ha van hozzá egy versenypályád, vagy sokat jársz a sebességkorlátozás nélküli német autópályákon, mert Button is azért adja el, mivel az USA-ban él és nem igazán tudja kihasználni az autó teljesítményét, ezért szeretné, ha más valaki élvezhetné azt.

buttonmclaren03.jpg

 

Ha érdekel a dolog, keresd a Steve Hurn Cars autókereskedést a neten. Érdemes körülnézni, sok szép klasszikus autójuk is van.

 

Köszi, hogy időt szántál arra, hogy elolvasd a cikket.

 

forrás: topgear.com

komment
süti beállítások módosítása